VALON SHEHU FT JORIDA – MOS SHKO

Artiola Toska
 

Ekskluzivisht ne SuperSonic TV transmetohet videoklipi i Valon Shehut ne bashkepunim me Joriden me titull “Mos Shko”. Videoklipi eshte realizuar nga KUJU Picture. Ky bashkepunim dhe kjo kenge ka lindur si pjesmarrje ne Top Fest 9.

 

 

 
 
previous next
X
 
%d bloggers like this: