previous next
Muziken me te mire shqiptare mund ta ndiqni vetem ne Supersonic Tv. Ne Shqiperi: Ne kanalin analog CH37 dhe ne platformen kabllore Abcom Ne satelit ne platformen Digitalb Ne Republiken e Kosoves ne platformen kabllore IPKO Ne iPhone ne aplikacionin TVALB ne te gjithe boten.
poni xhan xhan
 
 

 
 
previous next
X